Σεμινάριο PRF – Facial Esthetics Αθήνα 8-3-24

Στο σεμινάριο θα αναλυθούν η θεωρία και οι τεχνικές για την παρασκευή αιμοπεταλιακών συμπυκνωμάτων PRF για την ανάπλαση μαλακών ιστών καθώς και για την αισθητική βελτίωση της περιστοματικής χώρας.

Γενικές Πληροφορίες

Ημερομηνία : 8/3/24, 09:00-15:30

Τόπος : Aven Dental AE, Σκρα 3α, 17673 Καλλιθέα, Αθήνα

Kόστος συμμετοχής : 185 Ευρώ (συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ). Κάθε συμμετέχων/ουσα θα λάβει εκπτωτικό κουπόνι 150 Ευρώ για αγορά προϊόντων Bio-PRF της Aven Dental. 

Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων : 10 άτομα

 

Δηλώστε συμμετοχή για το σεμινάριο (απαιτείται εγγραφή στο site και είσοδος με όνομα χρήστη και password)  :  

 

 

Πληροφορίες πρακτικού μέρους

Αιμοληψία – εξάσκηση φλεβοκέντησης σε πρόπλασμα χεριού

Παρασκευή μεμβρανών και sticky bone από τον εκπαιδευτή

Θεραπεία της περιοχής του προσώπου με αιμοπεταλιακά συμπυκνώματα και Bio-Filler - εξάσκηση σε μοντέλο

 

 

Βιογραφικό ομιλητή

 

Ο Χρήστος Κρασαδάκης είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2010) καθώς και της Οδοντιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2005). Το έτος 2011 και για διάστημα ενός χρόνου, εργάστηκε ως ιατρός Γενικής Χειρουργικής στο Νοσοκομείο «Ευαγγελίστρια» της Τρίπολης.  Από το Μάιο του 2012 έως σήμερα εργάζεται στην κλινική Χειρουργικής Στόματος, Γνάθων και Προσώπου του Νοσοκομείου ΚΑΤ Αττικής, συμμετέχοντας σε πολυάριθμα χειρουργεία με γενική και τοπική αναισθησία στην περιοχή του στόματος , του προσώπου και του τραχήλου.  Μετεκπαιδεύτηκε στη Μικροχειρουργική Αγγείων και Νεύρων της Ορθοπεδικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2015. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Στοματικής και  Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής το Δεκέμβριο του 2016. Ακολούθως έλαβε μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών του προγράμματος «Μεταβολικά Νοσήματα των Οστών» της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών (2019).

 

Έχει αναπτύξει σημαντική επιστημονική δραστηριότητα στον τομέα της Αισθητικής Χειρουργικής στην περιοχή του προσώπου και του τραχήλου. Έχει διατελέσει επί σειρά ετών εκπαιδευτής της Australasian Academy of Dento-Facial Aesthetics, βοηθώντας ενεργά άλλους ιατρούς στην Ελλάδα και το εξωτερικό να ενσωματώσουν τις ενέσιμες αισθητικές επεμβάσεις στην καθημέρα κλινική πράξη (Botox, Dermal Fillers, Thread lifts, παράγωγα αίματος). Από τις αρχές του 2017 έως και σήμερα είναι πρόεδρος της Ελληνικής Ακαδημίας  Αισθητικής και Ανάπλασης Προσώπου (FERAGreece). Έχει επίσης παρουσιάσει εργασίες σε πανελλήνια και διεθνή επιστημονικά συνέδρια.

 

Το Δεκέμβριο του 2019 τιμήθηκε ως Honorary Fellow από την International Academy of Facial Aesthetics στη Νέα Υόρκη.

 

Τον Ιανουάριο του 2020 διετέλεσε Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Πανελληνίου Συνεδρίου HAOMS 2020 Aesthetics με θεματολογία την Κοσμητική Χειρουργική Προσώπου.

 

ΤΗΛ: 210 957 6293 | info@avendental.gr

Ωράριο λειτουργίας :9πμ - 5μμ | Δευτέρα - Παρασκευή

Καλάθι ΑγορώνX