Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε την νέα μας υπηρεσία υπολογιστικά κατευθυνόμενης εμφυτευματολογίας Aven 3D Guide.

 

Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία διαφέρει σημαντικά με o,τι έχετε δει μέχρι σήμερα: 

 

1. Ο σχεδιασμός του νάρθηκα γίνεται από μία ομάδα εξειδικευμένων στην Εμφυτευματολογία οδοντιάτρων με εμπειρία στην υπολογιστικά κατευθυνόμενη εμφυτευματολογία.

 

2. Η εκτύπωση του νάρθηκα γίνεται από την εξειδικευμένη ομάδα της Bego Implant Systems στην Βρέμη της Γερμανίας, σε κορυφαίους 3D εκτυπωτές με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ιατροτεχνολογικών προϊόντων. Ο νάρθηκας αποστέλλεται συσκευασμένος και σφραγισμένος σε ειδικό κουτί ασφαλείας.

 

3. Η αποστολή του περιστατικού γίνεται από ειδικό portal στο site της Aven Dental, μέσω του οποίου παρέχονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες και παρακολουθείται η εξέλιξη του περιστατικού και οι προτάσεις της ομάδας σχεδιασμού, με αυτόματη αποστολή emails.

 

4. Παρέχονται έντυπες οδηγίες για τον κλινικό και τον ακτινολόγο για την σωστή προετοιμασία του περιστατικού.

 

5. Παρέχονται videos και αναλυτικές οδηγίες χρήσης του νάρθηκα και της guided χειρουργικής κασετίνας της Bego, για απροβλημάτιστη εκτέλεση του σχεδίου θεραπείας.

 

Για να ξεκινήσετε τον σχεδιασμό του περιστατικού σας, κάντε κλικ στην "Είσοδο στις ψηφιακές υπηρεσίες". Αν δεν έχετε δημιουργήσει λογαριασμό θα οδηγηθείτε στην σχετική φόρμα, κάνοντας κλικ στο "Δεν έχετε λογαριασμό;"

 

 

 

 

ΤΗΛ: 210 957 6293 | info@avendental.gr

Ωράριο λειτουργίας :9πμ - 5μμ | Δευτέρα - Παρασκευή

Καλάθι ΑγορώνX